Avondklok aanpassingen en meer

Avondklok aanpassingen en meer
24 januari 2021 Danny

Beste Thorianen,

Door de invoering van de avondklok hebben we een aantal aanpassingen moeten doen voor de jeugd (wedstrijdgroep) én volwassen. Op deze manier kunnen we allemaal gebruik blijven maken van de trainingsfaciliteiten.
We zijn als survival vereniging blij dat we ondanks alle maatregelen ‘gewoon’ kunnen sporten. We realiseren ons dat dit natuurlijk niet voor iedereen de meest ideale situatie is.
Verder in dit nieuwsbericht nog een nieuwe “Maak kennis met”, voorstelrondje en een bericht over trainen met je hond.

Het bestuur.

Informatie voor jeugd Thorianen – basis en regulier

Voor de jeugdgroepen – basis én regulier – zullen er de komende tijd geen veranderingen zijn. De bestaande trainingstijden blijven ongewijzigd.
Voor de ouders geldt nog steeds: zet jouw kind(eren) af op de parkeerplaats of bij de fietsenstalling.

Klik hier voor de trainingstijden van de jeugd.

Informatie voor jeugd Thorianen – wedstrijdgroep

De wedstrijdgroep jeugd gaat vanaf as maandag 25 januari op maandag trainen van 17.30 – 18.45 uur. Hierdoor kunnen de volwassen voor de avondklok trainen op maandag.

De tijden voor de woensdag- en vrijdag training blijven ongewijzigd.

Informatie voor de volwassen Thorianen

De tijden én aantallen voor trainen via reserveren zijn veranderd.

Op maandag, dinsdag en donderdag kun je trainen van 19.00 – 20.30 uur. Op woensdag van 19.30 – 20.30 uur. We hopen dat jullie hierdoor genoeg tijd hebben om thuis te zijn voordat de avondklok ingaat.

Het maximaal aantal personen is teruggebracht naar 36 Thorianen (nog steeds per 2-tal). Reserveren kan 1,5 dag van te voren.
• Zelfstandig trainen: doe dit zoveel mogelijk buiten de reguliere trainingstijden.
• Het is niet mogelijk om zelfstandig te trainen tijdens de basis jeugdtraining op woensdag. Deze training wordt gegeven van 15.30 – 17.00 uur.

Maak kennis met trainer Theo van Cappellen

Graag willen we jullie kennis laten maken met een vrijwilliger van THOR die achter de schermen óf ervoor keihard aan het werk is, zodat wij lekker kunnen sporten.

Dit keer draait het allemaal om Theo van Cappellen. Theo is sinds kort trainer. Theo is iedere dinsdagavond aanwezig als begeleider.

Als de corona voorbij is, zal hij iedere dinsdagavond de reguliere training gaan geven.

Voorstelrondje: Student Otto van Ferneij

Mijn naam is Otto van Ferneij,18 jaar. Ik woon in Stadshagen, met mijn ouders en zusjes. Ik werk bij de PostNL als postsorteerder. Mijn hobby’s zijn snowboarden, hardlopen, wielrennen en voetballen. Mijn passie is snowboarden, ik heb ook een opleiding gedaan tot snowboard leraar.

Ik doe de opleiding Sport en Bewegen op Landstede. Ik zit daar nu in mijn 3de jaar. Dit jaar heb ik voor het profiel buitensport gekozen en ben terecht gekomen bij THOR. Tot nu toe vind ik het erg leuk bij THOR. De mensen zijn altijd gezellig je kan er altijd een leuk praatje mee maken. Ik heb zelf nog nooit een run gelopen. Ik geef training bij de wedstrijd groep jeugd op de maandag. En voor de rest maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij de volwassenen.

Trainen met je hond is niet toegestaan

Wij merken de laatste tijd steeds vaker dat er Thorianen zijn die hun hond meenemen als ze gaan trainen. Voor de veiligheid van alle leden vragen we je om niet met je hond te gaan trainen.