Nieuwsupdate

Nieuwsupdate
26 november 2020 Danny

Beste Thorianen,
Heel langzaam worden de corona maatregelen wat versoepeld. Twee weken geleden hebben we aangeven dat de volwassen Thorianen in 2-tallen moesten trainen. Dat is nu verruimd naar 4-tallen. De overige maatregelen blijven onveranderd.

Kom helpen: onderhoudsdag zaterdag 28 november

Ondanks alle maatregelen mogen we gelukkig nog steeds gebruik maken van onze mooie baan. Dit betekent ook dat materialen slijten en regelmatig aandacht nodig hebben.
We willen verschillende dingen doen, zoals snoeien, opruimen, aanpassen en uitbreiden van hindernissen. Dit kunnen we niet alleen: niet alleen maken vele handen licht werk, het maakt het ook nog eens gezellig!
Op deze manier leer je ook een heel andere kant van je mede-Thorianen kennen. Maak daarom snel je agenda vrij op zaterdag 28 november. We zijn van 9 tot in ieder geval 15 uur op de baan.
Oh, en heb je een goede schep/snoeischaar/handig gereedschap, zet je naam er op en breng het mee, zo hebben we in ieder geval genoeg gereedschap!

Meld je hier aan 

Huidige maatregelen voor volwassen Thorianen

We hebben de laatste nieuwsbrieven veel aandacht geschonken aan de maatregelen rondom Corona.
Hieronder de belangrijkste maatregelen op dit moment.

• Volwassenen kunnen nu per 4-tallen sporten. (blijf wel herkenbaar voor de aanwezige trainers)
• Reserveer als je wilt trainen op ma t/m vrij van 19.30 – 21.00 uur.
• Zelfstandig trainen: doe dit zoveel mogelijk buiten de reguliere trainingstijden.
• Het is niet mogelijk om zelfstandig te trainen tijdens de basis jeugdtraining op woensdag. Deze training wordt gegeven van 15.30 – 17.00 uur.

Pieten en Klaasjes training

Er komt weer een Pieten training aan! De jongste Thorianen zullen dan keihard gaan klimmen. We gaan spelletjes spelen, veel bewegen en cadeautjes bezorgen.
Alle kinderen mogen verkleed naar de training komen. Hoe meer Pietjes en Klaasjes hoe beter. Zorg wel dat je vies mag worden en lekker kunt klimmen.

Wanneer en voor wie:
• woensdag 2 december van 15,30 – 17.00 uur (voor basisgroep van 7 t/m 12 jaar)
• vrijdag 4 december van 16.30 – 18.00 uur (voor basis én reguliere groep van 7 t/m 12 jaar
Dresscode: survival Pietjes & Klaasjes.

Kerstvakantie: geen training

Tijdens de kerstvakantie vervallen alle trainingen. Er zijn geen jeugdtrainingen. Ook de trainingsmogelijkheid voor het trainen in 4-tallen van ma t/m vrij avond vervalt. Het is niet mogelijk om je hiervoor tijdens de kerstvakantie in te schrijven.
Zelfstandig trainen kan wel. Let op: dit kan alleen overdag. In de avond is er geen verlichting.

Warme THOR mutsen te koop

Brrrrrr!
Het wordt weer fris buiten. Gelukkig hebben we warme THOR mutsen te koop.
Wil jij ook zo’n mooie muts? Koop deze warme muts voor 5 euro. Voor of na de training kun je deze muts kopen bij een van de trainers. Graag betalen met gepast geld!

Thorrun

Helaas heeft de organisatie van de THORRUN het besluit genomen dat de run van 28-02-2021 niet doorgaat. Als gevolg van Corona zullen we een jaar moeten wachten om deze run te organiseren.