Inschrijven Survivalrun Dronten zondag 11 juni

Op zondag 11 juni wordt de dronterland survival run in Dronten georganiseerd. Voor de jeugdleden van Thor wordt een speciale begeleide run georganiseerd. De wedstrijd zal ongeveer 6km lang zijn met meerdere uitdagende hindernissen. Omdat er wel wat basis technieken nodig zijn is inschrijven alleen mogelijk als je mee traint met de reguliere trainingroep (donker blauw shirt).
Kosten voor de run zijn maar 10 euro. Tijdens de run zullen er een aantal Thor trainers meelopen. Je kunt er dus voor kiezen om samen of in je eentje te lopen.
Ga er vanuit dat we ’s ochtends verzamelen en eind van de middag pas weer in Zwolle zullen zijn. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in! We hebben maximaal 30 plaatsen voor onze Thor jeugd dus wacht niet te lang. Ouders zijn uiteraard ook van harte welkom om aan te komen moedigen en om te helpen met rijden 😉Voor vragen kun je terecht bij een jeugdtrainer of kun je een mail sturen naar Jörn. Na definitieve inschrijving krijg je maximaal één week voor de run een laatste info mail.

Groeten,

ThorTotaal