Vanaf woensdag 29-04 weer jeugdtrainingen

Vanaf woensdag 29-04 weer jeugdtrainingen
25 april 2020 Danny

YES!! De jeugdtrainingen (Deltiondak uitgezonderd) gaan weer vanaf volgende week woensdag 29-04 van start.

De trainers kunnen niet wachten om weer leuk trainingen voor de jeugd te gaan verzorgen.
Omdat we allemaal lang niet hebben kunnen trainen, mogen de jeugdleden woensdag 29-04 een vriendje of vriendinnetje mee nemen.

Voor ouders geldt, blijf niet hangen op het terrein. Houd bij het brengen en halen de richtlijnen van het RIVM in acht. Kom zoveel mogelijk alleen en houd 1,5 meter afstand.

Voor vragen zijn vanuit het bestuur Jeroen en Danny ook aanwezig.

Trainingen op het Deltiondak gaan in de meivakantie niet door.

Ook de jeugdleden van 13-18 jaar mogen de training weer hervatten.Hiervoor gelden vanuit de RIVM wel strikte richtlijnen. Zo zullen de trainers hiervoor een juist trainingsprogramma opstellen om te voldoen aan bijvoorbeeld de juiste onderlinge afstand en hygiëne. De uitwerking zal duidelijk worden wanneer je komt trainen, luister goed naar de trainers zodat we ons hier ook samen aan kunnen houden. Gebeurt dit niet dan zullen we genoodzaakt zijn om te stoppen met deze vorm van training aan te bieden!

BEKIJK HIER DE AANGEPASTE TRAININGSTIJDEN

Survivalfit/Survivalrun training gaat niet starten en vrij trainen is niet toegestaan

Voor de volwassenen is het helaas nog niet toegestaan om in groepsverband te trainen. De baan blijft dan ook gesloten voor de volwassenen trainingen en het zelfstandig trainen. Mocht het kabinet komen met een versoepeling, zullen we dit jullie z.s.m laten weten.